Super salon

Super salon en zeer vriendelijke en vakkundige schoonheids specialiste!!

Fijne salon

Fijne salon, Patricia Thijssen-Lanslots heeft altijd wat nieuws qua behandelingen en produkten. Thanks for making my skin beautiful.

Het is een lieve schat!

Ik kom bij Patricia voor IPL behandeling van mijn bikinilijn en ik vind het erg fijn hoe ze me op mijn gemak stelt, terwijl ik daar met al mijn vrouwelijkheid bloot lig. Het is een lieve schat!

Heerlijk zo’n verwennerij

Vanmorgen weer een heerlijke behandeling ondergaan. De handen van Patricia doen wonderen voor je huid maar ook voor je gehele gevoel van welzijn. Heerlijk zo’n verwennerij op de maandagmorgen. Nu kijken of de nieuwe lijn van Annemarie dit gevoel kan vasthouden. Ik vertrouw op het deskundige advies dat ik kreeg, dus ik ben er eigenlijk welzeker van. Tot de volgende keer Patricia

Zeer kundig

Patricia is zeer kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op haar vakgebied. Daarnaast ervaar ik een gezichtsbehandeling elke keer als een verwennerij. Zeker een aanrader om een keer een afspraak te maken. En als je er eenmaal een keer geweest bent, is het zeker niet de laatste keer!

Perfecte service

Niet alleen goed advies, maar een perfecte service!!

Geweldige schoonheidsspecialist !