Reviderm

 

De producten van Reviderm worden cosmeceuticals of dermocosmetisch genoemd. Dit betekent dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. Voor jou is alleen van belang dat de producten een optimale – vaak hoge – concentratie van werkstoffen bevatten en dat de effecten op de huid daardoor uitstekend en zichtbaar zijn. Dat de producten allen goed te verdragen zijn, alleen biologisch actieve werkstoffen bevatten en dat het diepe indringen van de werkstoffen in de huid wetenschappelijk is bewezen, is ook belangrijk om te weten. Daarbij zijn de producten van Reviderm vrij van allergene bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

 

 

Skin for Skin is een echt ‘Made in Holland’ supplement, bestaande uit een capsule met viscollageen en vitamine C. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid! Het is daarom belangrijk om je collageen niveau op peil te houden.
Voor een puur collageen product is het van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen zodat je een natuurlijke vorm van collageen binnenkrijgt. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens.
Het Skin for Skin collageen wordt zonder toevoegingen geëxtraheerd uit verse vis en omgezet tot poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. Het product is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement voor de versteviging van de huid en geeft een boost aan je haar en nagels. Skin for Skin wordt in een handige verpakking geleverd van 60 capsules. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, waarmee de enkele verpakking goed is voor twee maanden. Na twee maanden zijn de eerste resultaten ook goed zichtbaar. Voor meer informatie en voordelen kun je een kijkje nemen op www.skinforskin.nl