Uw huid is mijn passie!

Vakkundigheid, kwaliteit en individuele aandacht staan bij mij centraal. Mijn drijfveer is samen met u het beste resultaat te bereiken. Bij iedere behandeling wordt gekeken naar uw wensen en de behoefte van de huid op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en advies naar huidverbetering.

Wist u dat door een verzorgde huid je er jonger uitziet? Het is mijn missie u daarbij te helpen naar het mooiste resultaat. Wanneer je je namelijk jonger voelt, straal je dit ook uit.

Sinds 1997 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Bij Schoonheidssalon Patricia Thijssen ligt de nadruk op huidverbetering en huidverjonging. Ik help u dan ook graag om u huid in deze conditie te brengen en te behouden.

Bent u nieuwsgierig wat dit voor u betekent? Wilt u er ook jonger uitzien en stralen? Maak dan hier een afspraak voor een gratis, vrijblijvende huidscan met advies.

U bent van harte welkom. De salon is achter het woonhuis gelegen en is gemakkelijk bereikbaar via de zij-ingang (poort) langs het woonhuis.

Warme groet,

Patricia Thijssen