Venus Treatment Bij Schoonheidssalon Patricia

Natuurlijke facelift zonder chirurgie

Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2) is deze niet chirurgische techniek de oplossing voor huidverstrakking, huidversteviging, anti-cellulitis en textuur verbetering. Een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

De Venus (MP2) techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van uw huid op de plaatsen waar u dit graag zou willen. Denk hierbij aan hangende bovenarmen maar verhelpt ook een verslapte buik na een zwangerschap, en de binnenkant van uw benen,verfraait uw decolleté en verstrakt en verstevigt de huid van uw hele gezicht.

De MP2 is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag(de vetlaag) en in de middelste huidlaag waar zich de collageen-en elastinevezels bevinden. Deze collageen-en elasinevezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid. De warmte-energie zorgt voor het plaatselijk verbranden van vet en voor de aanmaak van nieuw collageen.

Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang,aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulitis.

Prijzen van andere zones zijn op aanvraag.

Wanneer u een kuur van 6 behandelingen neemt krijgt u de 7de gratis,en bij een kuur van 10 behandelingen krijgt u de 11de en 12de gratis.


Behandelingen die hier onder vallen

Huidverstrakking bovenarmen

Huidverstrakking buik

Huidverstrakking gezicht

Huidverstrakking hals

Huidverstrakking kaaklijn/onderkin/hals