Venus Treatment Bij Schoonheidssalon Patricia

Natuurlijke facelift zonder chirurgie

Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2) is deze niet chirurgische techniek dé oplossing voor huidverstrakking, huidversteviging, anti-cellulitis en textuurverbetering. Het geeft een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

De Venus-techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van uw gezichtshuid én specifieke plaatsen zoal slappe bovenarmen, een verslapte buik na een zwangerschap en de benen.

De MP2 is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag (de vetlaag) en in de middelste huidlaag waar zich de collageen- en elastinevezels bevinden. Deze collageen- en elasinevezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De warmte-energie zorgt voor het plaatselijk verbranden van vet en voor de aanmaak van nieuw collageen.

Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang, aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. De stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet- en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulitis.


Behandelingen die hier onder vallen

Huidverstrakking bovenarmen

Huidverstrakking buik

Huidverstrakking gezicht

Huidverstrakking hals

Huidverstrakking kaaklijn/onderkin/hals